Despre InfoBit Consult

SC INFOBIT CONSULT SRL este o companie infiintata in 2007 avand fiind orientata la momentul infiintarii pe comercializarea si service-ul echipamentelor IT. Din dorinta de a oferi clientilor nostri o gama completa de produse si servicii, echipa Infobit s-a aflat si se afla intr-un proces continuu de dezvoltare a cunostintelor si de actualizare a serviciilor oferite. Astfel de la momentul infiintarii, la domeniile de activitate au fost adaugate domeniile de retele locale de internet, retele de telefonie analogica si digitala, administrare retele, sisteme de securitate software si nu in ultimul rand sisteme antiefractie si de control acces.

Societatea noastra asigura furnizarea de produse/echipamente si servicii de mentenanta pentru ele; dar mai important ofera solutii performante pentru toate problemele dumneavoastra. Si niciodata nu oferim doar o solutie; intotdeauna vom oferi solutia de varf dar si minim o solutie avantajoasa din punct de vedere al raportului calitate/pret.
Compania noastra se diferentiaza de alte firme din domeniu printr-o foarte buna comunicare cu clientii nostri.Intotdeauna avem grija sa discutam si sa-i prezentam clientului in detaliu solutiile pe care i le punem la dispozitie astfel incat clientul sa fie convins ca face cea mai buna alegere posibila.